Sommerfest

Med en blomsterkrans på hovedet bliver sommerfesten skudt godt igang

Lav de smukkeste blomsterkranse og start sommerfesten ud med en sjov workshop hvor i sammen får skabt et både social og meget smuk minde for dagen.

Book her

Lav sommerens kunstværk og brug naturens mange fine blomster og grene

Vi går sammen rundt og finder planter og andre materialer i naturen og med dem skaber vi de fineste soltryk.

Book her

Skab de fineste grønne oaser i form af et planteterrarie

Hvis du har folk med til din fest der ikke nødvendigvis er vildt kreative er denne workshop rigtig god. Vi eksperimenterer med jord, sten, planter og glas og skaber de fineste plantererrarier.

Book her

Hvad skal der til for at sætte gang i festen? Partyhatte!

Start sommerfesten ud med lave sjove, fine, grimme, søde, flotte, anderledes eller måske endda super-skønne hatte. Så er dagens smalltalk emne sat og dine gæster har fået en mindeværdig oplevelse.

Book her

De dejligste sommerminder er dem der ikke visner

Papirblomster er både sjove at lave og dekorative at se på. Måske workshoppen er sjovest efter de første par drinks? Det kommer an på om det er oplevelsen eller resultatet i går efter.

Book her

Lav de fineste linoleumstryk og skab et minde for dagen

Et af de helt store trends for tiden er linoleumstryk og så er det endda også sjovt at lave. Motivet der skal skæres kan være frit eller valgt af dig, måske en challenge om at lave det flotteste portræt af dig?

Book her

Lav jeres egne akvarelfarver af planter fra naturen

Alle gæster får deres egne farver med hjem og til slut på workshoppen prøver vi også en masse akvarelteknikker af. Farverne er 100% naturlige og skaber de smukkeste teksture og farvespil.

Book her