Ida Leerbæk

Hej, jeg hedder Ida

Her har kameraet fanget mig i et af mine yndlingsøjeblikke - nemlig i fuld gang med at gøre klar til en workshop for en kunde.

"Jeg samler stor inspiration i de søde deltagere på mine workshops, hver enkelt persons forskellighed bidrager til at jeg udvikler mine workshops. Mine workshops vil altid være i udvikling, på den måde vil de altid være relevante og følge med tiden."

- Ida

 • 8 års erfaring

  Det føles som igår, men det er faktisk 8 år siden jeg afholdte min første workshop. Sidenhen har jeg afholdt workshops og undervist både som fastansat og som selvstændig.

 • Uddannet møbeldesigner

  Som uddannet møbeldesigner fra TEKO elsker jeg at arbejder med idéudvikling, trendspotting og designprocessen. Når jeg sidder med materialerne i hænderne udvikler jeg mine ideer bedst.

 • Stifter af LEERBAEK.DK

  Ved siden af CREATØR er jeg også stifter af interiørbrandet www.leerbaek.dk. Når jeg har LEERBAEK-hatten på designer jeg kommercielle produkter med fokus på nordisk minimalisme.

 • Aftenskole

  Udvalgte hverdagsaftner underviser jeg i keramik på de lokale aftenskoler. Her deler jeg ud af min viden om støbeler, pladeteknik, pølseteknik, formgivning og glaseringsmetoder.

1 af 4