Polterabend

Skab minder og samtidig en masse fin keramik

I fællesskab former i et stykke selvvalgt keramik til den kommende brud. Mens i venter på at det er jeres tur til at dekorere, kan i lave et stykke keramik til jer selv til minde om en dejlig dag.

Book her

Lav et kunstværk til den kommende brud

Elsker den kommende brud naturen, planter og blomster? Så er workshoppen sagen, vi går en lille tur og finder ting vi efterfølgende laver solprint med. Alle får et solprint med hjem og bruden får et minde for livet.

Book her

Uden blomsterkranse og drikke duer polterabend ikke

Blomster og fejring af kærlighed, familie og venskaber - bedre bliver det ikke. Efter workshoppen har alle gæster fine blomsterkranse så i kan gøre byen usikker iført de smukkeste blomsterkranse.

Book her

Skab et kunstværk til den heldige kommende brud

Nyd hinandens selskab, kreativiteten og skab linoleumstryk til minde for en dejlig dag. I får både mulighed for at lave et fælles værk til den kommende brud, alle gæster kommer også hjem med et værk trykt på fint papir.

Book her

Har den kommende brug grønne fingre?

Skab jeres helt egne planteterrarie, efter workshoppen har i hver jeres fine lille grønne verden. Det er en rigtig god ryste-sammen workshop og alle kan være med uanset grønne fingre eller evnen til at være kreativ.

Book her

Et polterabend med et minde der aldrig visner

Lav de smukkeste papirblomster, i kan lave en fin buket til den kommende brud og samtidig nå at lave nogle fine blomster til jer selv. Blomsterne vil skabe et evigt minde om en virkelig dejlig dag.

Book her