• Kreativ workshop for hele familien, regnvejrsaktivitet i odsherred, indendørs. Kreativ kursus keramik

  Besøg værkstedet i Vig, Odsherred.

  Besøg mit værksted i Odsherred og deltag i kreative workshops. Book en plads og oplev keramik, papirblomster, linoleumstryk og meget mere.

  Book kreative oplevelser her 
 • Udendørs blomsterkrans workshop, polterabend, fødselsdag, firmaarrangement.

  Book et kreativt indslag til det næste firmaarrangement.

  Book en kreativ workshop til jeres firmaarrangement, teambuilding, fredagsbar, sommerfest, teamdag, julefrokost m.m. Jeg medbringer alle materialer.

  Book pop-up workshop her 
 • kvinder maler på keramik til polterabend, firmafest, sommerfest, privat arrangement.

  Book en kreativ workshop til din næste fest.

  Book en kreativ workshop til fødselsdag, polterabend, fest, julefrokost, sommerfest m.m. Jeg medbringer alt til et 2-4 timers kreativt pop-up værksted.

  Book en oplevelse til din fest 

Ida Leerbæk

Jeg er kvinden bag CREATØR. Det er mig, I finder på værkstedet i Odsherred, og mig, der står for de kreative oplevelser til jeres kommende arrangementer.

Jeg er uddannet møbel- og interiørdesigner og så er jeg keramiker og har virksomheden LEERBAEK. Jeg brænder for at dele min passion for kreativitet og håndværk gennem forskellige kreative workshops.

På mit keramikværksted i Odsherred tilbyder jeg keramikkurser, hvor du kan lære at lave keramik og skabe dine egne unikke kopper. Mine keramik workshops er perfekte til både begyndere og øvede, og jeg tilbyder også weekend keramik kurser for dem, der ønsker en intensiv og fordybende oplevelse. Du kan købe gavekort til oplevelser, som giver adgang til alle workshops på webshoppen – den perfekte gave til en kreativ sjæl. Jeg afholder også papirblomst kursus, hvor du kan lære at lave smukke blomster og andre kreative projekter.

Til jeres firmaevent kan jeg arrangere et kreativt pop-up værksted, hvor I kan prøve kræfter med forskellige kreative aktiviteter.

Uanset om du ønsker at lave keramik hjemme eller deltage i et keramikkursus i Odsherred, har jeg det perfekte kursus for dig.

Book en kreativ workshop til jeres næste fest, eller køb et gavekort der giver en masse oplevelser til en ven – mulighederne er mange.

Kom og oplev glæden ved at skabe med hænderne i et inspirerende miljø hos CREATØR.