Fødselsdag

Lav kopper, vaser, tallerkner, figurer eller noget helt andet

I fællesskab former i et selvvalgt stykke keramik til dagens fødselar. Mens i venter på at det er jeres tur til at dekorere det fine værk, kan i lave noget keramik til jer selv. I vil lære nogle forskellige keramikteknikker.

Book her

Lav et fint kunstværk i solprint til dagens fødselar

Vi finder blomster, grønt og andre fine former i naturen og skaber smukke kunstværker med solen som værktøj. I vil lære at arbejde med cyanotype og så kommer alle gæster hjem med et fint værk.

Book her

Slip kreativiteten løs og lær at lav smukke håndlavede lys

På workshoppen vil dig og dine gæster lære at lave dyppede, snoede og malede lys. Vi starter en lille lysproduktion og efter workshoppen vil i hver især ende ud med et farvestråelnde bundt med lys.

Book her

Det er både bæredygtigt og sjovt at lave sit eget papir

På denne workshop lærer du og dine gæster at lave genbrugspapir helt fra bunden. Vi arbejder med forskellige farver, glimmer og blomsterblade. Så kan i fremover skrive jeres indkøbslister med stil på fint taktilt papir.

Book her

Blomster og fejring af dagens fødselar

Smukke gæster der laver smukke blomsterkranse, smukkere bliver det ikke. På denne workshop laver i blomsterkranse af friske blomster. Så er alle gæster pyntet op til dagens fest.

Book her

Skær, klip, tegn, mal og pres de fineste linoleumstryk

På workshoppen bliver der rig mulighed for at lave et fælles linoleumstryk til dagens hovedperson og hver gæst laver også et værk til sig selv. Så kan i altid mindes den dejligste fødselsdag.

Book her

Hold din fødselsdag og lær at lav planteterrarier

På workshoppen laver vi små planteuniverser i form af planteterrarier. Hver gæst får sit eget planteterrarium med hjem og i lærer hvordan man skaber dem helt fra bunden. Sjovt og hyggeligt at lave.

Book her

Lær at lav akvarelfarve af dine yndlingsblomster

På denne workshop lærer du og dine gæster at lave plantefarve helt fra bunden. Vi eksperimenterer med forskellige blomster og planter og sidst på workshopppen arbejder vi med forskellige akvarelteknikker.

Book her

Evighedsbuketten der skaber minder for evigt

Måske buketten ikke holder for evigt, men det gør minderne i skaber undervejs i workshoppen. Alle gæster kommer hjem med en fin buket blomster de selv har lavet. Vi arbejder med crepepapir, lim og ståltråd.

Book her